Drömtydning båtar - Betydelse och Symboler

Här nedan kan du läsa om vad drömtydning båtar betyder. Vi guidar dig även i hur olika drömmar och symboler som har med båtar att göra skulle kunna tolkas och tydas, utifrån flera olika aspekter och sätt att se på symbolerna.

Drömtydning båtar

Symbolisk betydelse

Den symboliska betydelsen av drömmar av båtar är i många avseenden relaterade till drömmar om bilar, och kan ta innebörden av vem det egentligen är som styr ditt liv. Är det du själv som styr, eller låter du någon av dina relationer ta kaptensrollen över din färd genom livet? Se även drömtydning bilar.

Djupare spirituella betydelser

Drömmar om båt som sjunker

Om du drömmer att du är ombord en båt som sjunker kan detta vara ett tecken på att du låter dina känslor ta överhand, det kan vara en bra idé att sakta ner lite och verkligen försöka se objektivt på det som kanske bekymrar dig.

Drömmar om båtfärd i mörker

Drömmar om att man färdas på en båt i mörkret kan ofta handla om oklarheter i vardagen, det finns någonting som du är väldigt ängslig över och inte riktigt vet hur det skall sluta. Om det hinner börja ljusna i drömmen kan detta vara ett tecken på att det du bekymrar dig över troligen kommer att lösa sig, men om det fortsätter vara mörkt kan detta innebära att det kommer att dröja ett tag innan dina problem börjar reda upp sig.

Texten uppdaterades senast 2020-09-28

Denna sida ger dig en aning om vad drömmar om båtar kan betyda, men glöm inte att också kolla in våra sidor med mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här


Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning