Vad betyder drömmar om begravning?

Här nedan kan du läsa vad drömmar om begravning betyder, och hur dessa skulle kunna tolkas.

Symbolisk betydelse

Den symboliska betydelsen när det kommer till begravning kan vara väldigt skiftande beroende på vem det är som begravs. Om det handlar om din egen begravning kan det vara så att symboliken pekar på att du själv på ett sätt hindrar dig själv eller din livskraft från att visa sig, du på ett sätt trycker ned dig själv utan att vara riktigt medveten om det. Om det handlar om någon annan persons begravning kan det vara så att denna person besitter några, positiva eller negativa, karaktärsdrag som du gärna vill trycka ned antingen för att du ogillar dem eller för att du innerst inne är avundsjuk.

Djupare spirituella betydelser

Dröm om en levande väns begravning

Drömmar om en levande väns begravning kan ibland vara ett tecken på att goda nyheter väntar, goda nyheter på ett sådant sätt att de huvudsakligen handlar om vännen men även om att du kommer att få ta del av det positiva som har hänt.

Dröm om att bli levande begravd

Att drömma om att bli levande begravd kan ofta vara ett relativt dåligt tecken, som genom sin symbolism talar om fångenskap eller att man sitter fast. Det kan handla om en kärleks- eller vänskapsrelation som är omöjlig att ta sig ur, men som verkligen skulle behöva avslutas.

Dröm om sin egen begravning

Att drömma om sin egen begravning kan ibland vara överväldigande och det är lätt att tro att det är ett dåligt tecken. Men faktum är faktiskt att det allt som oftast är ett positivt omen, åtminstone för det mesta. Ofta kan det handla om en förebråelse om att stora rikedomar väntar dig, kanske genom ett arv eller en lyckad affär.

Andra meningar

Se även drömmar om bröllop.

Texten uppdaterades senast 2019-12-05

Kolla även in våra mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här

Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning