Drömtydning vargar - Betydelse och Symboler

Här nedan kan du läsa om vad drömtydning vargar betyder. Vi guidar dig även i hur olika drömmar och symboler som har med vargar att göra skulle kunna tolkas och tydas, utifrån flera olika aspekter och sätt att se på symbolerna.

Drömtydning vargar

Symbolisk betydelse

Drömmar om vargar brukar ofta föra tankarna till listighet och grymhet, och brukar ofta symbolisera en person som kan anses opålitlig och med en vilja att påverka ens liv på ett negativt sätt. Ofta varslar drömmar om vargar att man kommer att bli utsatt för ett svek, och att någon man tror är ens vän egentligen kan visa sig vara ens fiende. Om vargen i drömmen även biter dig så ses detta ibland som ett varsel om att sveket mot dig kommer att lyckas, men skulle du istället besegra vargen i drömmen så kan detta vara ett förebud om att den opålitlige personen inte kommer att lyckas med sina svekfulla planer.

Djupare spirituella betydelser

Texten uppdaterades senast 2020-02-02

Denna sida ger dig en aning om vad drömmar om vargar kan betyda, men glöm inte att också kolla in våra sidor med mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Andra relaterade drömtydningar

drömtydning djur

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här


Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning