Innehåller annonslänkar för Synskonline.se
 

Drömtydning abort - Betydelse och Symboler

Här nedan kan du läsa om vad drömtydning abort betyder. Vi guidar dig även i hur olika drömmar och symboler som har med abort att göra skulle kunna tolkas och tydas, utifrån flera olika aspekter och sätt att se på symbolerna.

Drömtydning abort

Symbolisk betydelse

Den symboliska betydelsen när det kommer till drömmar om aborter rent generellt är ofta att de handlar om att man vill undvika någonting som är obehagligt. I drömmens värld är det oftast dessutom enklare att fatta sådana beslut som i vaket tillstånd kanske skulle bringa många fler tankar kring om det verkligen vore en bra idé.

Drömmar där man själv gör abort

Denna typ av dröm är även vanlig som gravid, alltså att man drömmer att man själv gör abort och tar bort det barn som växer i ens mage. Även om det kan tyckas vara en obehaglig dröm, så är den väldigt vanlig bland gravida. Den handlar allt som oftast om en inneboende rädsla, och framkallas enbart utifrån omtanke om det lilla liv som växer i ens kropp. Ens undermedvetna vill då förmedla att det känner en koppling till det främmande livet, och vill att man skall ta väl hand om sig så att hela havandeskapet faller ut till allas fördel.

Se även drömmar om graviditet och drömmar om att föda barn.

Texten uppdaterades senast 2019-12-05

Spåtjänster och drömtydning

Om du vill prata med någon som kan svara på frågor som gäller ditt horoskop, dina drömmar eller din framtid, kan vi rekommendera något av dessa medier. Om det inte skulle finnas något medium tillgängligt i listan nedan, kan du hitta fler här.


Denna sida ger dig en aning om vad drömmar om abort kan betyda, men glöm inte att också kolla in våra sidor med mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Andra relaterade drömtydningar

drömtydning graviditet | drömtydning bebis

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning

Skriv en kommentar