Vad betyder drömmar om ringar?

Här nedan kan du läsa vad drömmar om ringar betyder, och hur dessa skulle kunna tolkas.

Symbolisk betydelse

Den symboliska betydelsen när det kommer till drömmar om ringar handlar ofta om löften och åtaganden, men även om vänskapsband och tätt sammanknutna relationer. Ens undermedvetna manifesterar ofta ringar i närhet till tillfällen då jaget har eller är på väg att ingå ett löfte eller ett avtal, ofta som har ganska stora implikationer på framtiden och kan binda personen under en lång tid framöver. Det bör ses som ett tecken på att det undermedvetna har snappat upp att detta troligtvis är viktigt för jaget, vilket är någonting positivt då det är viktigt att jaget och det undermedvetna är i synk.

Djupare spirituella betydelser

Om du drömmer att du tappar en ring, att den bara faller av ditt finger, kan detta vara ett varsel om en ondska i din närhet. Det kan vara en god vän som inte är så god som du tror, det kan vara lönsamt att se sig runt och tänka en gång extra innan du avslöjar någonting pinsamt för någon.

Om du drömmer att du köper en ring brukar detta ofta vara ett förebådande om att kärleken inte är långt borta, och att du själv kanske inte behöver vara den som betalar för ringen...

Texten uppdaterades senast 2019-09-13

Kolla även in våra mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här

Skriv en kommentar
Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning