Drömtydning bord - Symboler och Betydelse

Här nedan kan du läsa om vad drömtydning bord betyder. Vi guidar dig även i hur olika drömmar och symboler som har med bord att göra skulle kunna tolkas och tydas, utifrån flera olika aspekter och sätt att se på symbolerna.

Drömtydning bord

Symbolisk betydelse

Den symboliska betydelsen när det kommer till drömmar där ett bord är det centrala så kan man ofta göra en koppling till en strävan efter stabilitet och hållfasthet. Ett bord står stadigt och låter sin brukar använda det till många saker, exempelvis att äta eller jobba vid, och ens inre försöker nu förmedla för ens verkliga jag att det som gnager där bak i huvudet kanske har med en inre önskan av att känna sig behövd - att kunna stötta andra människor i ens närhet och hjälpa dem genom livets alla svårigheter.

Djupare spirituella betydelser

Om du har en dröm där ett bord spelar huvudrollen skall du ta det som ett tecken på att du kanske har stått still på samma plats för länge, din tillvaro riskerar att bli händelselös av för mycket lugn. Det kan vara klokt att se omkring dig vad som händer och om det finns någonting du kan göra för att elda på tillvaron lite.

Texten uppdaterades senast 2019-09-13

Kolla även in våra mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållning

Skriv en kommentar