Drömtydning skor - Symboler och Betydelse

Här nedan kan du läsa om vad drömtydning skor betyder. Vi guidar dig även i hur olika drömmar och symboler som har med skor att göra skulle kunna tolkas och tydas, utifrån flera olika aspekter och sätt att se på symbolerna.

Drömtydning skor

Symbolisk betydelse

Den symboliska kopplingen när det kommer till drömmar där skor spelar en stor roll har ofta att göra med ens rykte, ibland när det kommer till karriären och ibland när det kommer till det sociala livet. Skorna på ett sätt representerar ens sätt att framställa sig utåt och hur andra kanske uppfattar ens intentioner och hur mycket man verkar vara villig att anstränga sig för att lyckas med sina företag.

Utseende och form av betydelse

Ibland kan även skornas utseende och form vara av betydelse. Om skorna är små och klämmer kan detta vara ett varsel om otur, medan skor som är för stora kan vara ett förebud om tur i spel. Om skorna känns extremt sköna på fötterna, nästan som att man går på moln, handlar detta ofta om att andra tycker bra om en och att ens ekonomi är på väg att ta ett stort kliv framåt. Helt nya och ej ännu ingådda skor handlar ibland om kärlek, ofta oro kring att ens nyfunna hjärtevän kommer att lämna en.

Texten uppdaterades senast 2020-03-17

Kolla även in våra mycket populära gratis dagens horoskop för alla stjärntecken!

Läs mer om vad som ligger bakom våra drömtydningar och drömtolkningar här

Innehållet på denna webbplats är endast avsett för underhållningKommentarer


#1   Lisette Olsson   2020-05-15 08:53  
Har drömt flera väldigt olika drömmar i veckan men alla innehåller ett moment av att glömma skor/vara barfotad

Skriv en kommentar